OUI, MADEMOISELLE

Written by Annamária ©

OUI, MADEMOISELLE 2010-2014 · SELFKATALOG 2012-2017




28 October 2010

Eat some pumpkin

You know I love you all. But there's some bad news. Especially one. I have to finish and give in my thesis on the next week about The character representation and film motifs of Quentin Tarantino, so I'm kinda busy with this. So the bad news is you have to bear the lack of posts for a few days. Next week seems to be easier so I can focus on the blog for 100 percent and my other writing projects. I'm expecting next week so much. Have a nice weekend kids, tell me about your Halloween plans and eat some pumpkin as I shall!
Tudjátok, szeretlek mindannyiótokat. De van néhány rossz hírem. Főleg egy. Jövő hétre be kell fejeznem és le kell adnom a szakdolgozatomat a Quentin Tarantino karakterábrázolásai és filmes motívumai című témakörömből, úgyhogy ez most kissé elfoglalttá tesz. Szóval a rossz hír az, hogy néhány napig el kell viselnetek a postok hiányát. A következő hét már egyszerűbbnek tűnik, így 100 százalékosan a blogra tudok majd koncentrálni és a többi írói prodzsektemre. Tényleg nagyon várom már a jövő hetet. Nektek szép hétvégét gyerekek, meséljetek a Halloween terveitekről és egyetek némi sütőtököt, ahogy én is ezt teszem majd!
PhotobucketPhotobucket
Sources: Juliana by Napoleon Habeica in I Love Fake magazine, Masha Tyelna by Julia Kennedy in Tank magazine 2009

7 comment(s):

Boglárka said...

Én nem szeretem az ilyen képeket.
(Mint a néni az elsőn.)

www.janetteria.com said...

Akkor kitartást és "egy múzsa csókját"! :) Jövőhéten természetesen visszanézek és ezzel valószínűleg nem leszek egyedül. ;-)

WILLIAM HAMILTON said...

Love your blog, keep up the good job!!!

Unknown said...

sok sikert, jó munkát!! :-)

Anonymous said...

hű milyen szakon írod a szakdogád? nagyon izgalmas téma!
zs

Annamária said...

köszönöm Nektek :))
már csak javítgatom,de már nagyon szeretnék túlenni rajta...
amúgy filmelmélet és filmtörténet szak

A. said...

Melyik egyetemen ha szabad tudni? Érdekes lehet..Persze a személyiségzavarok is azok,de inkább írnék mondjuk ALmodovarról..:D
Sok sikert hozzá:)